Basis cursus EHBO

EHBO Vereniging Uden wil op 21 september 2022 weer starten met een basiscursus EHBO.

Veel verzekeringen vergoeden deze cursus geheel of gedeeltelijk.
Kijk voor meer informatie hierover naar het artikel "Kosten EHBO-cursus vergoed door verzekeraar?"
Hierdoor hoeft het volgen van deze cursus in de meeste gevallen dus geen financieel probleem te zijn.
Aarzel dan niet en vul het online inschrijfformulier in.

Bij 8 aanmeldingen gaat deze cursus door. Het maximum aantal cursisten is 12.
Boekjes voor deze cursus worden een week voor aanvang besteld. Meld u zich na deze periode aan dan is men de eerste les niet verzekerd van een boekje i.v.m. de nabestelling.

Hieronder enkele gegevens over de cursus:
Deze cursus wordt 2 X per jaar gehouden op woensdag en start normaal gesproken in januari en september. Vanwege corona deze keer wat later.
Zodra de data van de nieuwe cursus bekend zijn dan zijn deze terug te vinden in de cursus agenda.
De cursus is inclusief verbandleer, reanimatie/AED en "Eerste hulp aan kinderen" en bestaat uit 10 lesavonden en 1 examenavond en wordt afgesloten met een examen welke afgenomen wordt door Het Oranje Kruis.

Er wordt wekelijks lesgegeven op de woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Groenendal 15A, 5405 AS, Uden.
Toegestane leeftijd is vanaf 16 jaar.
Cursus kosten zijn  € 190.- per persoon, dit is inclusief lesmateriaal en examen kosten(excl. eventueel herexamen).
Na het afronden van de basis cursus EHBO en het succesvol doorlopen van het examen is men in het bezit van het landelijk erkende basis diploma EHBO van Het Oranje Kruis inclusief Eerste hulp aan kinderen, reanimatie, verbandleer en AED.
Het is mogelijk om dit diploma hierna uit te breiden met de module "eerste hulp bij wandelletsel" en/of  "eerste hulp bij sportgevallen".
Indien u besluit deel te nemen aan deze cursus dient U het onderstaand (online) formulier in te vullen.

Event Date wo 21-09-2022
Event End Date wo 07-12-2022
Registered 1
Available place 11
Cut off date 20-09-2022

Basis cursus EHBO

EHBO Vereniging Uden wil op 15 september 2021 weer starten met een basiscursus EHBO.

Onze ruimte is groot genoeg om met voldoende afstand van elkaar deze les te verzorgen. Ook de opzet van de les is aangepast zodat voldaan kan worden aan de RIVM regels.

Aarzel dan niet en vul het online inschrijfformulier in.

Bij 8 aanmeldingen gaat deze cursus door. Het maximum aantal cursisten is 12.

Hieronder enkele gegevens over de cursus:
Deze cursus wordt 2 X per jaar gehouden op woensdag en start in principe in januari en september.
Zodra de nieuwe data bekend zijn dan zijn deze terug te vinden in de cursus agenda.

Toegestane leeftijd is vanaf 16 jaar.
Cursus kosten zijn  € 190.- per persoon, dit is inclusief lesmateriaal en examen kosten.

Event Date wo 15-09-2021
Event End Date wo 01-12-2021
Registered 8
Available place 4
Cut off date 15-09-2021

Basis cursus EHBO

EHBO Vereniging Uden start op woensdag 22 januari 2020 weer met een basiscursus EHBO.

Aarzel dan niet en vul het online inschrijfformulier in.

Bij 4 aanmeldingen gaat deze cursus door. Het maximum aantal cursisten is 12.

Hieronder enkele gegevens over de cursus:
Deze cursus wordt 2 X per jaar gehouden op woensdag en start in januari en september.
De cursus is inclusief verbandleer, reanimatie/AED en "Eerste hulp aan kinderen" en bestaat uit 10 lesavonden en 1 examenavond.

Toegestane leeftijd is vanaf 15 jaar.
Na het succesvol afronden van de cursus EHBO is men in het bezit van het landelijk erkende basis diploma EHBO inclusief Eerste hulp aan kinderen, reanimatie, verbandleer en AED.

Event Date wo 22-01-2020
Event End Date wo 08-04-2020
Registered 11
Available place 0
Cut off date 22-01-2020
Locatie EHBO Vereniging Uden

Sorry, the event is now full and we could not accept more registration

Basis cursus EHBO

EHBO Vereniging Uden start op woensdag 18 september 2019 weer met een basiscursus EHBO.

Event Date wo 18-09-2019
Event End Date wo 04-12-2019
Registered 15
Available place 1
Cut off date 18-09-2019

Basis cursus EHBO

EHBO Vereniging Uden start op woensdag 16 januari 2019 weer met een basiscursus EHBO.

Hieronder enkele gegevens over de cursus:
De cursus is inclusief verbandleer, reanimatie/AED en "Eerste hulp aan kinderen" bestaat uit 10 lesavonden en 1 examenavond.

Er wordt wekelijks lesgegeven op de woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in ons verenigingsgebouw zadelmakerstraat 10, 5405BR, Uden.

Event Date wo 16-01-2019
Event End Date wo 03-04-2019
Registered 8
Available place 8
Cut off date 16-01-2019
Locatie EHBO Vereniging Uden - T/M 31-08-2019

Basis cursus EHBO

EHBO Vereniging Uden start op woensdag 10 januari 2018 weer met een basiscursus EHBO.

Hieronder enkele gegevens over de cursus:
De cursus(inclusief verbandleer, reanimatie en AED) bestaat uit 10 lesavonden en 1 examenavond.

Event Date wo 10-01-2018
Event End Date wo 28-03-2018